dobroge.tv

Live

Gabriela, fiica agentului de pază mort după ce a fost călcat de două maşini, apel pe Facebook: ''Pentru numele tatălui meu, pentru dragul și bunul lui suflet''

Gabriela, fiica agentului de pază mort după ce a fost călcat de două maşini, apel pe Facebook: ''Pentru numele tatălui meu, pentru dragul și bunul lui suflet''
10 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Sorin P., angajatul unei firme de pază din Constanța, și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident, în timp ce se duce la locul de muncă. Tragedia a avut loc luni, în jurul orei 06.10, pe trecerea de pietoni de pe șoseaua Mangaliei, zona Auchan. Bărbatul a fost lovit de e o mașină care transporta militari, oar în urma impactului, a fost aruncat pe banda 2, unde a fost lovit de o altă maşină.

Citeşte şiGabriela, fiica agentului de pază ucis de două maşini, mesaj pentru constănțeni: „Iubiți cu sufletul, iubiți fără frică pe cine vreți voi, iubiți pană nu mai puteți”

Potrivit IPJ Constanţa, ''accidentul s-a produs pe sensul de mers Constanța- Lazu, iar impactul s-ar fi produs inițial între un autobuz, care circula pe prima bandă, și un pieton. Cel din urmă ar fi fost acroșat pe a doua bandă, de către un autoturism. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală".

Bărbatul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale, unde a decedat la puţin timp, în jurul orelor 07:15.

Evenimentul se cercetează de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.

Unul dintre cei patru copii ai lui Sorin, Gabriela, a lansat un apel pe reţelele sociale: ''Oameni buni, familia noastră are o mare rugăminte la voi. Luni, 7.12.2020, ora 6:07, tatăl meu, Petre Sorin, agent de pază la firma Zip Escort, a fost călcat pe trecerea de pietoni de la Auchan, de o mașina care transporta militari, mai apoi fiind aruncat spre banda 2, și lovit de o mașina marca Audi. Ulterior, el a decedat la spital. Rugămintea familiei mele pline de durere este dacă cineva a văzut această nenorocire, dacă a auzit-o, dacă știe orice legat de aceasta întâmplare, vă implor, familia mea vă imploră să ne contactați la numărul 0773801803, să ne scrieți în privat, sau să ne comentați la postare. Avem mare nevoie de aceste informații, vă rog din suflet să ne ajutați, să fiți alături de noi. Dacă o puteți face, vă rog, pentru numele tatălui meu, pentru dragul și bunul lui suflet, ajutați-ne cu ce puteți! Va suntem recunoscători pentru orice informație și vă dorim doar sănătate și sperăm să fiți puternici în aceste vremuri grele, Dumnezeu să vă ajute în toate!''.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233