dobroge.tv

Live

Activist de mediu atacat cu pietre de hoții de lemne: „Nu era nevoie să curgă sânge dacă autoritățile ar fi făcut ceva mai mult”. VIDEO

Activist de mediu atacat cu pietre de hoții de lemne: „Nu era nevoie să curgă sânge dacă autoritățile ar fi făcut ceva mai mult”. VIDEO
10 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Daniel Bodnar, activistul de mediu, a fost atacat în seara de miercuri, 9 decembrie, în comuna Mălini, județul Suceava, de către hoții de lemne, în timp ce urmărea un transport de bușteni. În timpul acela, activistul a transmis în direct evenimentele pe o rețea de socializare.

Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112 pentru că avea suspiciuni că remorca ar fi supraîncărcată. Până la venirea polițiștilor, camionul a ajuns în curtea unei firme. Daniel a rămas la poarta firmei, iar cinci angajați au început să arunce cu pietre în mașina sa. Un bolovan a reușit să spargă geamul și mai multe cioburi i-au tăiat fața.

Momentul atacului a fost surprins în transmisiunea în direct pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Precizăm că la minutul 9:30 se poate vedea atacul.

Sunați la 112, să vină Poliția, sunt în Mălini, la gater. Sunați și voi la 112, vă rog. Au spart geamul de la mașină. Ai de mine! Sun și eu la 112. De câte ori am cerut ajutor și la București? Sunați voi la 112. Ăștia sunt ultimii criminali. Asta este Poliția Română. Când suni, degeaba. Oameni buni, mie nu-mi este frică de ei, dar vă spun sincer nu mai pot. Sunt tot spart, și parbriz și tot. Nenorociții ce sunt (...) Nu sunt lacrimi de frică sunt lacrimi de furie. Eu i-aș pedepsi, dar autoritățile m-ar nenoroci tot pe mine. Am trimis atât de multe sesizări. Totul este în zadar. Ce mai putem face pentru România și nu am făcut noi? Noi, niște oameni simpli. Ce fac pentru țara asta este sfânt (...) Nu este nevoie să curgă sânge dacă autoritățile ar fi făcut ceva mai mult. Am fost ferm convins că putem colabora, dar nu se mai poate. Autorități, treziți-vă! Domnule Vela, uitați-vă pe e-mail, la cabinet, să vedeți sesizările. V-am rugat să trimiteți corpul de control”, a spus plângând Daniel Bodnar imediat după atac.

Bărbatul s-a dus la Spitalul Județean Suceava și a transmis un mesaj pe rețeaua sa se socializare:

Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi! Sunt bine!

Mulțumesc lui Dumnezeu că pot să văd chiar dacă ochii mei au fost plini de cioburi de sticlă. Este o minune faptul că pot să mai văd!

Am așteptat până acum la Spitalul Județean de Urgențe la Suceava, dar încă nu am reușit să fiu văzut de vreun medic. Am decis să plec spre Cluj împreună cu Dani pentru a beneficia de investigațiile medicale necesare!”, a scris Daniel pe o rețea de socializare.


Sursă foto: Facebook Daniel Bodnar

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233