dobroge.tv

Live

Imagini cu impact emoţional: femeie atacată de patru rottweileri adulţi pe stradă, câinii nu au răspuns la comenzile proprietarei! VIDEO

09 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O femeie de 64 de ani a ajuns la spital după ce a fost atacată de patru câini din rasa rottweiler, toţi adulţi pe o stradă din municipiul Suceava. Potrivit televiziunii regionale Intermedia, atacul s-a produs miercuri, 9 decembrie, în jurul orei 14.00, în mijlocul străzii Decebal, din cartierul Iţcani al municipiului Suceava.

Momentul a fost filmat, iar în imagini se vede cum victima este târâtă pur şi simplu de cei cei patru câini. În ajutorul său au sărit trei vecini, între care o femeie cu o mătură. În cele din urmă, victima a scăpat din colţii fiarelor. Vecinii săi au sunat la 112, iar femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Suceava, unde medicii au observat că a pierdut mult sânge. Avea tensiunea scăzută. Ea a suferit plăgi multiple la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Cei patru câini aparţin unei sucevence, care le-ar fi spun anchetatorilor că locuieşte singură şi că animalele îi asigură paza. Proprietara susţine că a venit acasă, a deschis porţile ca să îşi bage maşina în curte cu spatele, timp în care cei patru câini au ieşit în stradă şi au atacat o altă femeie care trecea întâmplător prin zonă. Când a văzut ce se întâmplă, proprietara a sărit în ajutorul victimei.

 Imaginile surprinse în timpul atacului arată că animalele nu au răspuns la comenzi. 

 Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233