dobroge.tv

Live

200.000 de măști de protecție și 4.000 de teste rapide au fost donate către Constanța

07 decembrie 2020
Publicitate

200.000 de măști de protecție și 4.000 de teste rapide au fost donate către Constanța. Produsele vor ajunge la persoane din categorii defavorizate, dar și personal aflat în linia întâi în criza sanitară. Măștile faciale au fost donate de Primăria orașului Kaohsiung, cel mai mare oraș-port din Taiwan, iar testele de către Asociația pentru promovarea schimburilor economice și culturale cu Taiwan.

În lupta cu noul coronavirus, autoritățile și locuitorii orașului Constanța primesc un ajutor din afara țării. Măști faciale și teste rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 trebuie să ajungă în municipiu, de la Primăria orașului Kaohsiung din Taiwan și Asociația pentru promovarea schimburilor economice și culturale cu Taiwan “ROTA”.

De cele 200.000 de măști de protecție și 4.000 de teste rapide vor beneficia, cu precădere, constănțeni din categoriile defavorizate, dar și personalul public, precum medicii, care se află în linia întâi în lupta pentru limitarea noului coronavirus”.

Deocamdată se lucrează la mecanismul de distribuție care să faciliteze transferul acestor materiale.

„Cu siguranță ne vom duce către mediile defavorizate, cămine de bătrâni, spitalul municipal care are nevoie de teste rapide. E o întreagă logistică, chiar și numărul ăsta mic”, a declarat primarul municipiului Constanța, Vergil Chiţac.

Măștile faciale de protecţie sunt de unică folosinţă, iar testele rapide donate Primăriei municipiului Constanța sunt certificate pentru piata Comunității Europene. Sunt însoțite de toate documentele necesare, precizează municipalitatea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233