dobroge.tv

Live

Mesajul emoționant al tatălui sportivului mort în accident: „Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui”

Mesajul emoționant al tatălui sportivului mort în accident: „Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui”
05 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl sportivului Marius Rădoi a postat pe rețeaua de socializare a băiatului, după moartea acestuia, un mesaj sfâșietor prin care mulțumește celor ce i-au fost alături și mărturisește că abia acum realizează cât de iubit a fost fiu său.

Sportiv de performanță, în vârstă de 19 ani, Marius Rădoi a murit în urmă cu trei zile într-un grav accident de circulație. Acesta se afla singur în mașină, iar într-o curbă, din cauza vitezei, mașina a derapat pe șoseaua udă și s-a lovit de un cap de pod. Impactul a fost devastator pentru tânărul sportiv.

Cu atât mai dramatic este că cel care a ajuns primul la locul accidentului și l-a scos pe Marius din mașină este chiar tatăl său, adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, care se afla în misiune. Însă, nu s-a mai putut face nimic pentru Marius

Tatăl său a postat un mesaj pe rețeaua de socializare la o zi după moartea băiatului:

Bună ziua oameni frumoşi!!! Sunt tatăl lui Marius! Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!! Nu există cuvinte de preţuire pentru Dumneavoastră, oameni frumoşi, cei care l-aţi cunoscut, aţi fost alături de copilul meu în timpul vieţii, dar şi pentru ultima oară!!! Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!! Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!! Doamne, Dumnezeule mare, te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat, iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumneavoastră să trec peste cumplita tragedie!!! Doamne, Dumnezeule mare, te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viaţa nimănui!!! Doamne, odihneşte-l în pace şi linişte, până voi ajunge şi eu... “, este mesajul comisarului-şef Cristinel Rădoi, adjunctul inspectorului şef al IPJ Olt, tatăl sportivului, postat pe contul de Facebook al tânărului, citat de Adevărul.

Marius Rădoi a fost sportiv de performanţă, multiplu campion naţional şi balcanic la tenis de masă în perioada junioratului. Încă practica tenisul de masă de performanţă, fiind legitimat la un club din Focşani.


Sursă foto: Adevărul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233