dobroge.tv

Live

Moartea tragică a comentatorului radio Răzvan Tomescu, infectat cu COVID-19: „Plămânii erau distruși, deși n-a fumat niciodată”

Moartea tragică a comentatorului radio Răzvan Tomescu, infectat cu COVID-19: „Plămânii erau distruși, deși n-a fumat niciodată”
05 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Răzvan Tomescu, jurnalistul Radio România Actualități, în vârstă de 53 de ani, a decedat în seara zilei de vineri, 4 decembrie, fiind infectat cu SARS-CoV-2. Moartea sa a fost cu atât mai șocantă cu cât, mărturisesc apropiații, acesta părea a fi sănătos.

Apropiații au povestit pentru Fanatik, citați de Adevărul, că problemele comentatorului de la Radio România Actualităţi au început în urmă cu două săptămâni, după ce a jucat un meci de tenis. Ulterior, bărbatul și-a dat seama că are febră. Crezând că are un început de răceală, Tomescu a stat acasă, sperând că va trece de la sine. După o săptămână de odihnă, comentatorul părea că se simte mai bine. Acesta a fost chiar și la muncă în data de 23 noiembrie.

Însă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar la câteva zile a fost nevoit să se interneze la Spitalul Municipal din București. După un consult, a aflat că are nivelul de saturaţie a oxigenului la doar 80%. În mod normal, nivelul oxigenului trebuie să fie în jur de 95%.

Potrivit sursei citate, Răzvan Tomescu și-a petrecut prima zi internat într-un cort improvizat al spitalului, ulterior fiind mutat într-un salon, unde părea că începe să-și revină.

A ajuns la 92% nivelul de oxigen, după care a scazut brusc la 65%. S-a plâns apoi trei zile de dureri groaznice de stomac. Abia atunci a fost transferat la ATI. A avut trombozată toată artera mezenterică, a făcut cheaguri de sânge. Plămânii erau distruşi, deşi n-a fumat niciodată, atât de grav i-au fost afectaţi plămânii“, a povestit pentru sursa citată un prieten al lui Răzvan Tomescu.

Răzvan Tomescu a fost operat în seara zilei de joi, 3 decembrie, însă în dimineața zilei de vineri, 4 decembrie, a decedat.

Colegul nostru, de la Redacţia Sport, Răzvan Tomescu, a încetat din viaţă, astăzi, la vârsta de 53 de ani, la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Este singurul ziarist de Radio din România care a relatat de la opt ediţii ale jocurilor olimpice de iarnă sau de vară.

Pe lângă activitatea sa jurnalistică, a jucat polo în Liga Întâi”, a transmis Radio România Actualități.


Sursă foto: Radio România Actualități

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233