dobroge.tv

Live

Bătrânii care au abuzat sexual o copilă de 10 ani, lăsaţi în libertate de judecători

Bătrânii care au abuzat sexual o copilă de 10 ani, lăsaţi în libertate de judecători
04 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Patru dintre cei cinci bătrâni cu vârste cuprinse între 66 şi 87 de ani, cercetaţi penal pentru că au abuzat sexual de o fată de 10 ani, au primit măsuri blânde.

Tribunalul Neamţ a decis astăzi, 4 decembrie 2020, ca cei patru să nu mai fie cercetaţi în stare de arest preventiv, după ce, Judecătoria Piatra Neamţ a decis în prima zi a acestei luni ei ca aceştia să fie privaţi de libertate.

Astfel, în cazul lui Ioan Balmuş, care are 87 de ani, Grigore Ţăpuc, în etate de 81 de ani şi Petre Trăscăuanu, de 75 de ani, instanţa de apel a decis ca ei să fie cercetaţi în stare de arest la domiciliu, iar pentru Ion Măriuţa, de 66 de ani, s-a decis revocarea privării de libertate, fără a se mai aplica o măsură preventivă.

Totul s-a petrecut  într-un sat dintr-o comună de lângă oraşul Piatra Neamţ.  Cazul a ieșit la iveală după ce un bărbat de 61 de ani (cântăreţ bisericesc), din comuna Gârcina, a fost arestat preventiv pe 10 noiembrie, fiind acuzat că ar fi violat, în repetate rânduri, o copilă de 10 ani, din aceeași comună. Bărbatul, profitând de naivitatea fetei şi de starea materială precare a familiei din care făcea parte, ar fi ademenit-o cu sume de bani (sume modice) în vederea întreținerii de relații sexuale orale. În urma anchetei s-a stabilit că şi alte persoane au abuzat sexual copila. Este vorba despre alți 4 bărbați de 87, 66, 81 și 75 de ani. Aceștia ar fi procedat întocmai ca primul individ reținut.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233