dobroge.tv

Live

SPITALUL GROAZEI. Mărturia unei femei care şi-a văzut tatăl gol pe holuri, în timp ce strigă disperat după ajutor: ''Am coşmaruri, plâng întruna''

SPITALUL GROAZEI. Mărturia unei femei care şi-a văzut tatăl gol pe holuri, în timp ce strigă disperat după ajutor: ''Am coşmaruri, plâng întruna''
03 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Imagini la care cu greu poţi privi au apărut în mediul online. Pacienţi goi care se târăsc pe hol, o mizerie de nedescris, un mort ţinut în salon învelit în sac, toate aceste imagini au fost surprinse în Spitalul Judeţean Reşiţa şi postate pe Facebook. Fotografiile au fost postate de foști pacienți cu coronavirus care au fost internați în acest spital din Reșița și care au dat detalii șocante despre modul în care sunt tratați bolnavii.

Într-o înregistrare făcută în Spitalul de la Reșița se aud urletele disperate ale unui bărbat care îi cere ajutorul soției. "Marie, hai! Hai odată că nu mai pot!" strigă acesta disperat. Pacientul era internat cu COVID-19 și nu avea nicio altă afecțiune, s-a dus cu o durere de picior. A decedat, însă, pe dată de 13 Noiembrie.

Fiica bărbatului decedat a povestit la Digi 24 că nu a știut în ce condiții fusese tratat tatăl său şi imaginile pe care le-a văzut cu tatăl său au şocat-o.

"Să nu vă zic, să nu vă zic momentele alea...Cred că nici când am primit vestea că a decedat...În momentul când l-am văzut pe tatăl meu jos, pe coridor, nici nu am putut să stau în picioare (...)",a povestit, plângând fiica bărbatului.

"Nu pot să descriu momentele. Am coșmaruri, cel puțin de aseară, nu am dormit, plâng întruna. Nu pot să descriu...Așa este România asta, la toți le e frică și mai bine murim decât să spunem adevărul. Acum să ieșim la vot și pe cine să votăm, pe cei care l-au omorât pe tată?", a spus aceasta.

"Toți îl cunosc drept 'Tata Vasile'. Un om bun și cald, cu o voce caldă. Eu nu cred că te duci cu un picior și să mori. Și chiar dacă l-ar fi găsit pozitiv eu cred că tatăl meu rezistă. Pentru că nu avea cu inima, nu avea nimic. Tatăl meu ar fi rezistat. Niciodată nu a spus 'nu pot să respir' " a mai spus femeia, care încă se afla în stare de șoc după ce a văzut imaginile din spital.

Amenzi după controale

Au fost date primele sancțiuni la Spitalul Județean din Reșița, după apariția imaginilor în care pacienți cu COVID-19 stau în mizerie, dezbrăcați și nesupravegheați. Managerul a primit o amendă de 10.000 de lei de la Inspecția Sanitară de Stat. Au mai fost amendate trei asistente și o infirmieră, cu 8.400 de lei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233