dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Încep lucrările de reabilitare a zonelor pietonale în mai multe cartiere din oraș

CONSTANȚA. Încep lucrările de reabilitare a zonelor pietonale în mai multe cartiere din oraș
02 decembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Primăria Municipiului Constanța a anunța miercuri, 2 decembrie, că vor începe lucrările de reabilitare a zonelor pietonale din mai multe cartiere ale orașului. Străzile Avram Iancu, Dumitru Marinescu și bulevardul Mamaia se află pe lista Primăriei.

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă programul de modernizare a infrastructurii pietonale din zonele rezidențiale.

Pe strada Avram Iancu, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Atelierelor, se decopertează asfaltul deteriorat și se consolidează infrastructura trotuarelor prin montare de borduri noi. După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare.

Intervenții asupra trotuarelor au loc și pe strada Dumitru Marinescu, tronsonul delimitat de străzile Ion Roată și Dreptății. Se decapează trotuarele pentru a fi recondiționate cu asfalt.

Pe bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Bucovinei, infrastructura pietonală este în plin proces de modernizare. Aleile de acces sunt reamenajate prin montare de dale.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierele orașului, pe strada Dionisie cel Mic se reconfigurează zona delimitată de blocurile 50 și 52. Lucrările edilitare vizează construcția aleilor pietonale în spațiul care împrejmuiește locul de joacă și amplasarea de pavele moderne. De asemenea, suprafața destinată parcării autovehiculelor va fi extinsă, fiind suplimentat numărul de locuri de parcare.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor”, transmite Primăria Constanței.


Sursă foto: Primăria Constanța

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233