dobroge.tv

Live

Crăciunul va fi altfel, dar spiritul lui rămâne același: descoperă-l cu CORA

30 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Chiar dacă anul acesta sărbătorile de iarnă vor fi diferite și în cerc mai restrâns, dată fiind situația epidemiologică, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțăm la bucuria și la spiritul lor. Dacă și tu abia aștepți sărbătorile cu inima deschisă, poți să începi deja să te pregătești pentru a intra în atmosfera magică a Crăciunului. Iată câteva idei utile:

  • Pregătește casa și decoreaz-o feeric. În magazinele CORA vei găsi un adevărat rai al decorațiunilor de Crăciun. De la globuri de toate felurile și culorile, până la beteală, diferite tipuri de ghirlande decorative, role de mărgele, steluțe și fundițe, luminițe pentru Crăciun și brazi artificiali. În cazul în care te gândești la masa festivă, la CORA vei găsi multă inspirație pentru decorarea acesteia.

Magazinele CORA s-au transformat mirific în avanpostul lui Moș Crăciun pentru că în această perioadă ne dorim ca toți cei care ne trec pragul să simtă spiritul Crăciunului. Suntem pregătiți să le oferim cumpărătorilor noștri o experiență minunată iar prin aceasta vrem să le amintim că sărbătorile pot fi cel puțin la fel de frumoase ca până acum, chiar dacă în intimitatea familiei restrânse”, spune Codruța Borza, directorul magazinului CORA Brătianu.

Pentru sărbătorile de iarnă ne-am pregătit cu foarte multe produse dintr-o gamă de împodobire a casei, decorațiuni de sărbători, multe produse specifice sărbătorilor, și multe multe dulciuri din tolba moșului. Și, bineînțeles, mute produse românești. Ne dorim să fim un avanpost al lui Moș Crăcin și, în acest sens, specialiștii noștri, profesioniștii nostri din laboratoare produc bunătăți fabricate la noi. Sunt sigur că cozonacii și cârnații nu vor lipsi de pe lista clienților noștri”, declară Cristina Năstare, director magazin CORA.

  • Începe cumpărăturile din timp. Pentru siguranța ta, anul acesta, ai nevoie de o planificare temeinică, astfel încât să eviți aglomerația. Fă ți liste și stabilește ce anume poți cumpăra online și ce nu. În cazul în care vii în magazin, încearcă să alegi orele mai puțin aglomerate, în general prima parte a dimineții. Poartă masca corespunzător și păstrează distanța față de ceilalți oameni. Nu în ultimul rând plătește cu cardul și folosește pe cât posibil casele self check-out pe care le vei găsi în magazinele CORA.

CORA a lansat mai multe servicii prin care îți poti face cumpărăturile în siguranță. Printre acestea, CORA express – prin care poți alege și plăti online – sau CORA drive – un serviciu prin care poți comanda și plăti online, cu ridicarea produselor din magazin.

  • Fii spiridușul cadourilor! Sfântul Andrei, 1 Decembrie, Moș Nicolae și Crăciunul erau sărbători pe care le petreceam în familia extinsă sau alături de prieteni. Cu siguranță va fi greu și dureros să nu ne vedem cu familia sau prietenii și să stăm cu toții in jurul aceleiași mese, însă ei au nevoie să știe că ne gândim la ei. Un mic cadou de la tine îi va face să se simtă mult mai bine. Poți comanda online de la CORA, care va face și livrarea cadourilor.

Magazinele CORA, fizic sau online, te așteaptă să construiți împreună magia Crăciunului, care ne face să devenim mai buni, mai senini, mai încrezători!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233