dobroge.tv

Live

Două prostituate oferite ''cadou'' de către un tată pentru fiul de 15 ani! Acum minorul se află în arest la domiciliu

Două prostituate oferite ''cadou'' de către un tată pentru fiul de 15 ani! Acum minorul se află în arest la domiciliu
29 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din Iași şi doi prieteni de ai săi au fost reţinuţi de oamenii legii, iar fiul său de 15 ani se află în arest la domiciliu după ce ar fi sechestrat nişte prostituate pe care le-au racolat de pe un site de anunţuri. 

Bărbatul a vrut să-i facă astfel un ''cadou'' fiului său de 15 ani, transmite RomâniaTv. Femeile ar fi fost racolate de pe internet de către tatăl băiatului și alți doi tineri, apoi fiind sechestrate într-un apartament. 

Potrivit adevarul.ro, după ce au intrat în locuinţa ieşeanului, cele două tinere venite din Galaţi au fost ameninţate cu o macetă că trebuie să facă sex cu toţi cei patru. Pe 9 noiembrie, aproape de miezul nopţii, la serviciul 112 a fost înregistrat un apel venit de la o persoană din judeţul Galaţi. Aceasta a reclamat că sora sa şi alte două prietene se află în Iaşi şi, de mai multă vreme, nu mai răspunde la telefon.

“Poliţiştii au demarat cu operativitate verificările şi investigaţiile, stabilind că în aceeaşi seară două dintre cele trei tinere, după ce ar fi dat anunţ la mica publicitate privind oferirea de servicii sexuale, ar fi fost contactate de un bărbat, pentru a merge la o locaţie de pe raza municipiului Iaşi. Ulterior, acestea nu au mai răspuns la apeluri. Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobil, ar fi reuşit să trimită un mesaj telefonic prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui supermarket, fără să cunoască cu exactitate adresa”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Oamenii legii au reuşit să identifice apartamentul în care se aflau cele două tinere, însă, când au bătut la uşă, bărbaţii au refuzat, în primă fază, să deschidă. Au făcut-o după ce poliţiştii au ameninţat că vor sparge uşa. Cele două tinere au fost găsite speriate de către poliţişti şi au susţinut că au fost violate. 

A fost nevoie de o anchetă de aproape trei săptămâni pentru ca anchetatorii să adune probe care să susţină varianta victimelor. Decizia de arestare a celor patru nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233