dobroge.tv

Live

O femeie infectată cu COVID-19 s-a sinucis în baia spitalului

O femeie infectată cu COVID-19 s-a sinucis în baia spitalului
28 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

O femeie de 55 de ani, infectată cu SARS-CoV-2 și internată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, s-a sinucis într-o baie a spitalului. Starea de sănătate a acesteia era „ușor ameliorată”, față de momentul internării, transmite spitalul într-un comunicat de presă. Mai mult decât atât, se pare că nu existau indicii că femeia ar fi avut „probleme din sfera psihiatrică”.

Un eveniment nefericit s-a petrecut în această dimineaţă la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. O pacientă în vârstă de 55 de ani din Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, de la etajul 4 al unităţii, s-a sinucis astă-noapte în grupul sanitar din salon. Femeia a fost internată în data de 23 noiembrie cu o formă medie de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 în Secţia Boli Infecţioase, evoluţia stării sale de sănătate pe parcursul spitalizării fiind uşor ameliorată, în contextul administrării medicaţiei antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică”, se menţionează în comunicat, citat de Digi24.

Femeia a fost găsită inconștientă, în jurul orei 04:00, de către o infirmieră care a chemat de urgență medicii. În ciuda eforturilor depuse de aceștia, pacienta nu a putut fi salvată.

Potrivit comunicatului de presă, femeia s-a înjunghiat în partea laterală a cervicalei și în zona stângă a toracelui, sub sân.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit femeia.


Sursă foto: Bistrițeanul

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233