dobroge.tv

Live

Tatăl poliţistului care şi-a tăiat gâtul cu un flex, devastat de durere: ''A stat o noapte întreagă cu doi morţi de COVID în salon''

Tatăl poliţistului care şi-a tăiat gâtul cu un flex, devastat de durere: ''A stat o noapte întreagă cu doi morţi de COVID în salon''
24 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Gestul unui poliţist de 43 de ani care a ales să-şi pună capăt zilelor cu un flex a şocat o ţară întreagă. Tatăl bărbatului spune că băiatul său a rămas profund marcat de un episod petrecut în timpul spitalizării, când într-o noapte doi dintre colegii din salon i-au murit. Pentru că nimeni nu a răspuns la uşa încuiată, a dormit cu cadavrele celor doi colegi până dimineaţă, când au venit cadrele medicale.

Potrivit adevarul.ro, poliţistul de frontieră se afla în concediu medical. Fusese diagnosticat cu COVID-19 şi a stat internat două săptămâni la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad, unitate suport pentru pacienţii COVID din judeţul Vaslui. Săptămâna trecută se externase din spital, însă, deşi vindecat, familia spune că bărbatul era foarte schimbat după ce a ieşit din spital. 

"Erau trei în salon. Cei doi colegi au murit şi el nu a putut lua legătura cu doctorii. Uşile la hol erau încuiate, nu a avut ce face. A doua zi dimineaţă au venit doctorii şi au luat morţii. Dar Costel a stat cu morţii peste noapte şi era afectat. Era şocat. Aşa mi-a povestit. Eu să fi fost în locul lui…. A rămas cu o sperietură, cu o teamă. Se frământa în sinea lui, deşi îşi făcea treburile zilnice. I-am spus să meargă la Vaslui, să ceara ajutor, însă nu a vrut, pentru că nu mai avea încredere şi spunea că el şi aşa o să moară. A fost cu sora lui la Huşi, lua nişte pastile. Este dureros! Atâta băiat am. Un om foarte serios, cu un serviciu bun, muncea şi nu s-a plâns niciodată de nimic. Duminică seara, am stat la masă, a spus că îi e frig, a mers în camera lui. Dimineaţa, am muls vaca. Au venit nişte oameni şi am mers la el să vad ce face. Oh! Şi-a scurtat singur viaţa, cu un flex. Fata a anunţat Poliţia. Nu mai avem cuvinte!”, a declarat tatăl, pentru sursa citată. 

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz, însă nu sunt suspiciuni în privinţa cauzelor decesului, probele conturând ipoteza sinuciderii.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233