dobroge.tv

Live

Supărat că nu a fost servit de o farmacistă, un bărbat a spart panoul de protecție dintre ei

Supărat că nu a fost servit de o farmacistă, un bărbat a spart panoul de protecție dintre ei
23 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat din municipiu Tulcea, este cercetat după ce a spart panoul de protecție de la o farmacie, supărat că nu a fost servit de farmacistă. O bucată din panou a lovit-o pe femeie în zona gâtului. Bărbatul a fost prins de jandarmi.

Jandarmii din cadrul Jandarmeriei Tulcea au fost solicitați prin intermediul Serviciului Naţional pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină în cartierul Neptun din municipul Tulcea, unde o farmacistă a reclamat că un bărbat provoacă scandal şi trage de uşile magazinelor din apropiere, se arată într-un comunicat de presă.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, care a declarat faptul că, în timp ce îşi desfăşura serviciul în cadrul farmaciei, a intrat un bărbat, care, pe fondul consumului de alcool, a început să îi adreseze injurii şi ameninţări, iar apoi într-un exces de furie, a lovit panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2 care s-a spart, o bucată din acesta lovind-o pe femeie în zona gâtului”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că bărbatul a ieşit în fugă din incinta farmaciei, însă a continuat cu injuriile şi ameninţările la adresa persoanelor care aşteptau să intre în unitate.

În urma verificărilor efectuate cu ajutorul camerelor de supraveghere, jandarmii l-au identificat pe bărbatul în cauză pe strada Eternităţii. Acesta a declarat faptul că a dorit să îşi cumpere un produs de la farmacie, însă nu a vrut să îşi aştepte rândul ca ceilalţi clienţi şi din această cauză, farmacista nu a dorit să-l servească, motiv pentru care a devenit agresiv şi a spart panoul de protecţie împotriva riscului de contaminare cu virusul SARS-CoV-2”, a mai transmis Jandarmeria Tulcea.

Pe numele bărbatului au fost întocmite, de către jandarmi, actele de sesizare pentru distrugere.


Sursă foto: Digi24

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233