dobroge.tv

Live

Manelistul Dani Mocanu, în atenţia poliţiştilor după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit!

Manelistul Dani Mocanu, în atenţia poliţiştilor după ce a filmat un videoclip cu un leu rănit şi chinuit!
22 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Manelistul Dani Mocanu a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce a a filmat un videoclip în care apare un leu rănit. După ce videoclipul a creat un val de indignare pe internet, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal.

Dani Mocanu a răspuns celor care s-au arătat revoltați, într-un video postat pe YouTube. El spune că animalul a fost tratat „ca un bebeluş” și i s-a oferit „tot ce şi-ar putea dori vreodată un animal”. În plus, cântărețul povestește că pentru acest videoclip felina a avut parte şi de „machiaj profesional”, pentru a arăta cât mai „fioros”.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Surse locale au declarat pentru Mediafax că este vorba despre un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul Dani Mocanu. Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.



Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233