dobroge.tv

Live

O femeie declarată moartă de către un poliţist s-a trezit când rudele o aşezau în sicriu

O femeie declarată moartă de către un poliţist s-a trezit când rudele o aşezau în sicriu
22 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Situaţie halucinantă în judeţul Bihor. O femeie declarată decedată de către un poliţist s-a trezit a doua zi când rudele o aşezau în coşciug.

Totul a avut loc în satul Beznea, comuna bihoreană Bratca. Potrivit adevarul, femeia în vârstă de 76 ani stătea singură şi, cum săptămâna trecută nu fusese văzută câteva zile de vecini, aceştia au sunat, joi, la Postul de Poliţie al comunei. În aceeaşi zi, un poliţist a venit şi a intrat în curtea femeii, iar apoi în casă, unde a şi găsit-o pe bătrână căzută pe jos, cu faţa în jos. Bărbatul a întors-o, i-a verificat pulsul şi, pentru că nu părea să aibă semne vitale, a decretat că este moartă, sunându-l pe medicul ei de familie să vină şi să constate oficial decesul. Poliţistul nu l-a mai aşteptat însă pe medic, care nu a mai ajuns în cursul zilei de joi. 

Agentul de poliţie l-a apelat, apoi, pe nepotul bătrânei, să-l anunţe despre moartea mamei şi a plecat, lăsând-o pe femeie în continuare în frig, până la sosirea fiului, care, împreună cu vecinii, au şi început pregătirile pentru înmormântare. 

A doua zi dimineaţa, când oamenii au vrut s-o aşeze pe bătrână în sicriu, femeia a început să dea din mâini. Şocat, fiul ei a sunat imediat la 112, de unde dispecerul a trimis un echipaj al Ambulanţei. 

 „Pacienta se afla în stare avansată de hipotermie, A fost transportată la Unitatea de primire a urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, pentru îngrijiri medicale”, a declarat, pentru „Adevărul”, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Liciniu Venter.

Acum, femeia este internată la Terapie Intensivă, în stare gravă. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru posibilă neglijență în serviciu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233