dobroge.tv

Live

Se lucrează la site-ul ANAF: când va funcționa din nou

Se lucrează la site-ul ANAF: când va funcționa din nou
21 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Ministerul Finanțelor Publice, prin Centrul Național de Informații Financiare, și Agenția Națională de Administrare Fiscală derulează operațiuni de modernizare a rețelei de comunicații SAN (Storage Area Network), intervenții ce vor genera indisponibilitatea serviciilor electronice furnizate prin intermediul portalului www.anaf.ro, se arată într-un comunicat de presă.

Intervențiile specialiștilor CNIF asupra rețelei informatice au început sâmbătă, 21 noiembrie, la ora 9:00 și vor continua până duminică, 22 noiembrie, la ora 9:00.

MFP și ANAF optimizează permanent aplicațiile informatice pentru îmbunătățirea administrării fiscale a contribuabililor, atât din perspectiva procedurilor interne pentru eficientizarea proceselor, cât și din perspectiva utilizării serviciilor electronice de către contribuabili. Astfel, creăm posibilitatea de digitalizare pe scară mai largă a formularisticii primite și transmise de către ANAF, iar, pe de altă parte, dezvoltăm interconectarea cu alte instituții pentru asigurarea comunicării electronice a datelor la nivel inter-instituțional și pentru a reduce prezența contribuabililor la ghișeu”, scrie Hotnews.


Sursă foto: Gazeta nouă

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233