dobroge.tv

Live

Doi pacienți români infectați cu COVID-19, transferați pentru tratament în Germania, la cererea familiilor

Doi pacienți români infectați cu COVID-19, transferați pentru tratament în Germania, la cererea familiilor
20 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un bărbat diagnosticat cu COVID-19, internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu, a fost transferat în străinătate, la solicitarea familiei, fiind primul caz de acest fel din acest spital, a precizat, pentru AGERPRES, directorul medical al spitalului, medicul Florin Grosu.

Am avut o solicitare de transfer în străinătate. (Pacientul n.r.) a fost transferat în condiţii de siguranţă, asigurat medical, la solicitarea familiei”, a explicat Florin Grosu.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional din Sibiu, Alexandra Păcurar, a confirmat, pentru sursa citată, că un bolnav a fost transferat din Sibiu în Germania, cu un charter privat.

Confirmăm că am avut un zbor ambulanţă în data de 18.11.2020 care a preluat un pasager cu ţara de destinaţie Germania”, a spus Alexandra Păcurar.

Al doilea pacient cu COVID-19, în stare gravă, a fost transferat de pe Secţia ATI din Spitalul Militar de Urgenţă din Sibiu, într-un spital din Germania. Și acest transfer s-a făcut tot la solicitarea familiei.

La solicitarea familiei, un pacient de sex masculin, internat în spitalul nostru, a fost transferat în străinătate”, a precizat pentru sursa citată, plt. maj. Iancu-Paul Pereanu, purtător de cuvânt al Spitalului Militar de Urgenţă Sibiu

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 20 noiembrie, 394 de cazuri noi în județul Sibiu și rata de incidență de 8,9 la mia de locuitori. S-a înregistrat astfel o scădere ușoară față de ziua precedentă când rața de incidență a ajuns la 9,06 la mia de locuitori.


Sursă foto: Știrile PRO TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233