dobroge.tv

Live

Un medic și o asistentă, acuzați că ar fi întreținut relații intime în spital: „Au transformat Secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel”

Un medic și o asistentă, acuzați că ar fi întreținut relații intime în spital: „Au transformat Secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel”
20 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un medic și o asistentă medicală de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu sunt cercetați de Consiliul Etic al unității medicale pentru că ar fi întreținut relații intime în spital.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și Ministerul Sănătății au fost înștiințați despre aceste fapte prin intermediul unei sesizări anonime. Mai mult decât atât, se menționează că asistenta a fost confirmată cu SARS-CoV-2 și s-a aflat în aceeași încăpere cu medicul. Acesta nu s-ar fi izolat și a infectat mai mulți colegi.

În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (...), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului. Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (...) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri”, se arată în sesizarea care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii, menționează Adevărul.

În aceeaşi reclamaţie se mai menționează că relațiile intime se întâmplă atunci când cei doi ar trebui să supravegheze persoanele infectate cu COVID-19 și internate la ATI.

A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc”, se mai arată în sesizare.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu a putut fi contactată pentru a-şi exprima un punct de vedere, menționează sursa citată.


Sursă foto: mandri.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233