dobroge.tv

Live

Iohannis, după scăderea sub 10.000 a numărului de noi infectări: „Avem motive pentru un optimism moderat”

Iohannis, după scăderea sub 10.000 a numărului de noi infectări:  „Avem motive pentru un optimism moderat”
20 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Președintele Klaus Iohannis a declarat vineri, 20 noiembrie, în urma scăderii numărului zilnic de infectări cu SARS-CoV-2 sub 10.000, că „avem motive pentru un optimism moderat – moderat”și că peste o săptămână sau două vom putea avea rezultate ce vor arăta o îmbunătățire netă a situației.

Datele de astăzi ne arată că avem motive pentru un optimism moderat - moderat. Vedem că nu a crescut numărul de cazuri faţă de zilele anterioare şi cred că se confirmă ceea ce spun de câteva zile încoace, că, în ceea ce priveşte numărul de cazuri noi, ne situăm pe un platou. Tot astăzi am putut să observăm că numărul persoanelor vindecate este aproximativ egal cu numărul persoanelor care, din păcate, au fost detectate cu această boală. Să vedem dacă, în zilele următoare, acest trend se confirmă. Putem să spunem însă deja că măsurile care au fost luate de autorităţi au fost măsurile corecte, au fost măsurile adecvate”, a declarat preşedintele.

Klaus Iohannis a precizat că lucrurile vor arăta şi mai bine dacă avem răbdare şi dacă respectăm în continuare cu sfinţenie aceste măsuri.

Dacă o facem, atunci peste o săptămână, două, vom putea să avem rezultate care arată o îmbunătăţire netă a situaţiei”, a mai menționat acesta.

Reamintim că Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 9.272 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 160 de decese. La ATI sunt internaţi 1.139 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.


Sursă foto: Facebook Klaus Iohannis

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233