dobroge.tv

Live

FOCURI DE ARMĂ ÎN TOIUL ZILEI

CONSTANŢA. Panică semănată de un tânăr, după o şicanare în trafic. Oamenii de la terasă s-au adăpostit îngroziţi: ''N-am ştiut ce soartă vom avea''

18 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Un tânăr de 26 de ani a provocat panică ieri, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din Constanţa, după ce a tras mai multe focuri de armă după o şicanare în trafic. Mai mulţi constănţeni care se aflau la terasa unei cafenele au căutat să se adăpostească îngroziţi, neştiind ce se va întâmpla.

Tupeul de care dau dovadă unii este incredibil. Tânărul nu s-a sfiit să folosească pistolul, în toiul zilei şi în faţa oamenilor, pe unul dintre cele mai aglomerate străzi din Constanţa. Totul a avut loc ieri, în jurul orei 16.00. Un tânăr aflat la terasa Filicori a povestit că bărbatul de 26 de ani era urmărit de o maşină din care au coborât trei bărbaţi. Acesta a scos pistolul şi a tras spre ei. Bărbaţii s-au urcat înapoi în maşină şi au plecat, iar tânărul a pornit în urmărirea lor. Apoi s-a întors în faţa cafenelei Filicori, oprind pe contrasens.

De menţionat că terasa cafenelei era plină de clienţi. La auzul împuşcăturilor, oamenii au fugit să se adăpostească, îngroziţi.

După toate atacurile teroriste, după ce s-a întâmplat recent la Viena, n-am ştiut ce soartă vom avea. El era foarte relaxat - la fel şi cei care au venit imediat la faţa locului, Poliţie, Jandarmerie, să vadă ce s-a petrecut. Pistolul era pe capotă, pistolarul era liber să gesticuleze şi să se mişte“,a povestit un martor, pentru adevarul.ro.

Tânărul de 26 de ani a fost reţinut de oamenii legii. El a folosit pistolul cu bile de cauciuc, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma folosirii armamentului au fost rănite uşor două persoane. Acestea au fost transportate la spital pentru evaluare medicală, fiind în afara oricărui pericol şi nu au necesitat internare.

Bărbatul care a fost folosit pistolul cu bile de cauciuc are permis de port armă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul.

„În cursul acestei zile (nr- 17 noiembrie), în jurul orei 15:45, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercaţii. Poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză la faţa locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deţine permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale. În urma folosirii armamentului, au fost răniţi doi bărbaţi, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate, în vederea stabilirii situaţiei de fapt“, este comunicatul Poliţiei Constanţa.

Poliţia a mai stabilit că bărbaţii se cunoşteau şi aveau un conflict mai vechi.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233