dobroge.tv

Live

Prima condamnare în cazul tonei de cocaină pierdute în Marea Neagră

Prima condamnare în cazul tonei de cocaină pierdute în Marea Neagră
17 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Prima condamnare în cazul tonei de cocaină pierdute, anul trecut, în Marea Neagră. Este vorba despre cei doi cărăuși sârbi prinși anul trecut de autorități. Aceştia au fost condamnați la câte 9 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic internațional de droguri.

„În perioada ianuarie 2019-martie 2019, inculpaţii s-au constituit într-un grup infracţional organizat cu scopul de a transporta o cantitate semnificativă de cocaină din America de Sud –Brazilia, Portul Belem, furnizată de inculpatul N.E.N.J. zis «Sheik-ul» (cetăţean libanez cu reşedinţa în Brazilia), iar ulterior de a extrage această cantitate de cocaină din apele teritoriale româneşti ale Mării Negre şi de a o preda persoanelor din cadrul grupării infracţionale responsabile cu transportul acesteia spre ţări din Europa de Vest şi Balcanii de Vest, în vederea plasării pe pieţele din Europa”, scriu procurorii în rechizitoriu. 

Procurorii DIICOT notează că „Sheik-ul” conducea în anul 2019, în Brazilia, o organizaţie criminală specializată în colectarea unor cantităţi mari de droguri din ţările producătoare din America de Sud (Bolivia, Columbia, Peru) şi în distribuirea acestora către cumpărători en gros din state predominant europene.

Anul trecut, rețeaua a fost interceptată după ce unul dintre transporturi, aproape o tonă de cocaină cu grad mare de puritate, a fost pierdut în Marea Neagră.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233