dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Se închid locurile de joacă, străzile se dezinfectează zilnic!

17 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Cazurile de coronavirus se înmulţesc cu fiecare zi, la Constanţa, astfel că autorităţile au decis să ia noi măsuri în încercarea de a limita răspândirea virusului. Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Constanţa a decis, luni, închiderea locurilor de joacă şi dezinfectarea, zilnic, a străzilor şi trotuarelor, precum şi a pieţelor agroalimentare, în condiţiile în care incidenţa cazurilor de COVID-19 era luni de 7,83 la mia de locuitori.

"Pentru a preveni infectarea şi răspândirea noului coronavirus, primarul municipiului Constanţa, domnul Vergil Chiţac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă. În cadrul şedinţei au fost dispuse următoarele măsuri: dezinfectarea zilnică a pieţelor agroalimentare din municipiul Constanţa; informarea locuitorilor referitor la măsurile ce trebuie respectate în vederea evitării contaminării cu virusul SARS-CoV-2 prin afişarea de postere la intrarea în instituţiile publice, unităţile economice şi scările blocurilor rezidenţiale, dar şi prin transmiterea de mesaje prin staţiile acustice; dezinfectarea zilnică a străzilor, bulevardelor şi a trotuarelor din municipiul Constanţa", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

De asemenea, conform sursei citate, locurile de joacă din municipiul Constanţa se închid şi înscrierile în programul social Respect se vor realiza numai online sau prin poştă.

UPDATE. Astăzi, 17 noiembrie, incidenţa în municipiul Constanţa, conform datelor de la DSP Constanţa, este de 8,13. Mai multe detalii: Încă o zi cu sute de îmbolnăviri cu coronavirus: rata de incidenţă în oraşul Constanţa a ajuns la 8,13! Noi măsuri impuse de autorităţi


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233