dobroge.tv

Live

Un antrenor emerit de lupte a murit în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț

Un antrenor emerit de lupte a murit în incendiul de la Spitalul Județean Piatra Neamț
15 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Federaţia Română de Lupte şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ au anunţat, duminică, 15 noiembrie, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare, decesul antrenorului emerit Mircea Covătaru, personalitate marcantă a luptelor greco-romane.

Bărbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, fiind internat la Secția de Terapie Intensivă atunci când a avut loc tragedia.

Mircea Covătaru a plecat dintre noi! Dumnezeu să-l ierte!

Mircea Covătaru a fost una dintre victimele incendiului de la Spitalul Județean de Urgențe Neamț din data de 14 noiembrie 2020. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț transmite familiei cele mai sincere regrete! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ca să vorbim despre realizările din lumea sportului ale lui Mircea Covătaru, lăsăm mai jos un text pe care DJST Neamț l-a trimis către CJ Neamț atunci când Mircea Covătaru a fost nominalizat la secțiunea ”Sport” a Galei Ambasadorilor Nemțeni 2020”, au scris cei de la DJST Neamț.

Federatia Română de Lupte anunță cu regret dispariția maestrului Mircea Covătaru, antrenor emerit al Clubului CS Ceahlăul Piatra Neamț. O personalitate marcantă a luptelor greco-romane, maestrul a fost cel care a descoperit și a șlefuit destinele numeroșilor luptătorii. FRL transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul Federației Române de Lupte.

Decesul antrenorului a reprezentat un șoc pentru apropiați, dovadă fiind comentariile postate pe rețeaua de socializare.

Doamneeee, Dumnezeu să îl odihnească în pace, am fost ani de zile și prieteni, și colegi și de multe ori, adversari, dar întotdeauna, OAMENI. Dumnezeu să iți poarte de grije Mircea”, scrie un prieten.

Domnul să-l odihnească..A fost cel mai bun maestru pe care l-am avut”, spune un cunoscut.

DOMNUL să-l ODIHNEASCĂ să-i fie ţărâna uşoară, condoleanţe familiei greu încercată de această durere,Te vom pomeni mereu MAESTRE”, scrie un bărbat.


Sursă foto: Jurnal FM

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233