dobroge.tv

Live

Grupare navală NATO, în portul Constanța

12 noiembrie 2020
Publicitate

Cinci nave militare străine au făcut o escală în portul Constanța. Gruparea navală NATO, din care face parte și dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu”, a desfășurat misiuni specifice în bazinul Mării Negre. Acestea vor rămâne ancorate la cheu până pe 16 noiembrie.

Nava de sprijin logistic din Grecia, vânătoarele de mine din Bulgaria, Italia, Franța și Turcia au ajuns în Portul Constanța. Pentru respectarea măsurilor de limitare a răspândirii și infectării echipajelor cu noul coronavirus, au fost anulate vizitele oficialilor militari străini, precum și activitățile de instruire comune, din portul militar.

Marinarii vor rămâne în izolare la bordul navelor, pe toată perioada escalei. Cele cinci nave militare, alături de dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu” alcătuiesc Gruparea Navală Permanentă NATO de Luptă Împotriva Minelor.

Acestea operează în Marea Neagră, în perioada 29 octombrie – 18 noiembrie. Înainte de escală, navele au desfășurat misiuni specifice în bazinul Mării Negre și au participat la Exercițiul multinațional „Poseidon 20”, organizat de forțele navale ale Bulgariei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233