dobroge.tv

Live

POZA ZILEI. Tupeul unui şofer constănţean: unde şi-a parcat BMW-ul

POZA ZILEI. Tupeul unui şofer constănţean: unde şi-a parcat BMW-ul
12 noiembrie 2020
Redactia DTV
Publicitate

Tupeul unor șoferi nu are limite. Respectă ce reguli de circulație vor și parchează pe unde apucă. Iar cu cât valoarea mașinii depășește zeci sau chiar sute de mii de euro, cu atât mai puține reguli se simt obligați să respecte. Practic, aceștia simt că strada le aparține și că pot circula și parca cum și unde își doresc.

Este și cazul unor șoferi din Constanța. Primul dintre ei, mândru posesor de BMW, a considerat în această dimineață că pista de bicicliști din zona Capitol este un loc excelent de parcare. Acesta nu a ținut cont de faptul că atât bicicliștii, cât și trecătorii au fost nevoiți să-l ocolească pentru a-și putea continua drumul. Mândru de parcarea sa, nu s-a grăbit să-și mute mașina. Martorii spun că aceasta a fost lăsată acolo pentru o bună perioadă de timp.

Nu este, însă, un caz singular. Municipiul Constanța este plin de astfel de șoferi, dovadă stă chiar un grup de Facebook intitulat sugestiv „Parchez ca un bou”, unde sunt postați toți cei ce parchează pe unde apucă. Constănțenii își demonstrează creativitatea prin parcări care mai de care mai „deosebite”. De la mașini lăsate pe prima bandă, în intersecții sau la ieșirea din parcări și până la cele lăsate la întâmplare, pe diverse scuar-uri, toate se regăsesc pe străzile orașului.

În apărarea lor, șoferii se plâng de lipsa locurilor de parcare, care sunt foarte puține comparativ cu numărul mare de autoturisme. Totuși, acest lucru nu le scuză comportamentul și oprirea mașinilor în locuri ilegale.

Recent, Dobrogea TV a prezentat situaţia din cartierul constănțean Km 4-5 acolo unde pietonii sunt nevoiți să facă slalom printre mașinile lăsate pe trotuar. -- Lipsa parcărilor, una dintre problemele Constanţei: pietonii, nevoiți să facă slalom printre mașinile lăsate pe trotuar

Sursă foto: Dobrogea TV/Facebook "parchez ca un bou - Constanţa"

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233