Impactul medicinei tradiționale chineze asupra Covid-19
Situația din Portugalia privind noul coronavirus devine pe zi ce trece mai complicată, în acest moment existând în jur de 9000 de cazuri. Există două focare: în regiunea Porto și Lisabona. Și românii de acolo au înțeles regulile impuse de a sta în casă, a ieși la cumpărături doar când este necesar și a păstra distanța socială. Este desemnată stare de urgență, iar în perioada 9-13 aprilie vor fi restricții și mai dure, fiind nevoiți să completeze declarații pentru a putea ieși din case.
Comunitatea de români din Portugalia însumează în jur de 40000 de români. Până acum nu a fost semnalat niciun caz de COVID-19 printre conaționalii nostri. Ministerul Sănătății portughez recomandă persoanelor în vârstă să stea în casă, fiind foarte expuși. În contextul evoluției epidemiei de infecție cu COVID-19, guvernul portughez a decis să închidă granița cu Spania. Marius Macovei susține că medicina tradițională chineză are posibilitatea să aibe un rezultat foarte bun atât în prevenție, cât și în tratarea noului coronavirus. Este foarte eficace prin 3 metode: acupunctură, fitoterapie și tuina, acesta fiind un masaj terapeutic chinezesc. Și în China, țara de unde a pornit focarul, medicii de medicină alopată au lucrat împreună cu cei de medicină tradițională, obținând rezultate foarte bune, pentru a învinge COVID-19. Guvernul portughez a decretat stare de alertă, pentru a putea mobiliza protecţia civilă, poliţia şi armata în vederea controlului epidemiei provocate de coronavirus. Până acum, starea de urgenţă a mai fost declarată în Portugalia pentru stingerea incendiilor de vegetaţie sau pentru evitarea penuriei de carburanți în timpul unei greve a şoferilor de cisterne auto.
Eveniment
Social
Externe
Sănătate
.jpeg)
Zile de sărbătoare la malul mării: Bricul Mircea poate fi vizitat de doritori
.jpeg)
Unde este amplasat containerul pentru deșeuri voluminoase?

RAJA: Zilele Constanței, marcate prin concerte pline de emoție și energie
Premiul Opera Omnia pentru critică și istorie literară acordat prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, de la Facultatea de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța
ePatrimoniu, o platformă digitală modernă, ușor de accesat și de utilizat
Gara Constanța, din 1960 până azi – 65 de ani de mobilitate și progres
ANAT cere un mecanism european obligatoriu de protecție împotriva falimentului companiilor aeriene
Mai multe


DESPRE GRIJILE VIEȚII


DE LA MOARTE LA VIAȚĂ


IUBIREA CARE UCIDE


APOSTOLIA MILENIULUI III


PUTEREA CRUCII


URMAREA LUI HRISTOS

