Rezultate pentru eticheta "sportivi"
Au fost reluate colectele mobile de sânge, la Constanța: „Este un gest de iubire pentru viața noastră și viitorul vostru, al tinerilor”

După un an și jumătate, Centrul Regional de Transfuzii Sanguine poate colecta din nou sânge de la donatori și în alte localități din județul Constanța. În cursul zilei de astăzi, centrul s-a mutat în Sala de Sport din Năvodari. Printre cei peste 60 de doritori s-au înscris pe listă și sportivi de performanță.
Milioane de larve de șalău în lacul Siutghiol: peștele a fost lansat la apă de pescarii sportivi din Constanța

Lacul Siutghiol este mai bogat de luna aceasta cu două milioane de larve de șalău. Peștele a fost lansat la apă de pescarii sportivi din Constanța. În ultimii ani speciile sunt tot mai rare, iar populația este tot mai săracă. Amatorii de pescuit spun că doar câteva exemplare de caras, guvide, babușcă și crap mai prind în undițe.
Triaj observațional și măsurarea temperaturii, programare și fără acces la dușuri în sălile de fitness. Sunt o parte dintre măsurile care trebuie respectate, de astăzi, odată cu reluarea activității. Încă de la primele ore ale dimineții, sportivii au revenit la antrenamente, după o lungă perioadă de pregătire acasă. Au de recuperat, așa că trag tare să revină la forma fizică dorită.
Sportivii de performanță pot începe antrenamentele după 15 mai. Însă cu reguli stricte. Aceștia vor sta izolați și vor fi testați. Practic, nu vor mai putea părăsi cantonamentele. Anunțul a fost făcut de ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.
Sportivii de performanţă din România vor putea să înceapă cantonamentele din 15 mai. Bazele sportive nu se vor redeschide pentru amatori. Anunțul a fost făcut președintele țării, Klaus Iohannis.
Mai mulți actuali și foști sportivi s-au alăturat campaniei „Școala de ACASĂ” lansată de Ministerul Educației. Printre ei se numără Nadia Comăneci, Andreea Răducan și scrimera Loredana Dinu. Fiecare a transmis câte un mesaj elevilor. Campionii noștri le-au spus să considere această perioadă ca fiind o lecție despre ambiție, răbdare și responsabilitate.
Doi sportivi constănţeni au dus tricolorul pe cel mai înalt munte din Maroc. Ascensiunea lor a durat 24 de ore şi nu a fost lipsită de peripeţii. Au plecat de la 27 de grade Celsius şi au ajuns în vârf la minus 22 de grade. Mihai şi Nicu vor să ajungă pe cel mai înalt vârf al fiecărui continent.