Rezultate pentru eticheta "pavilion"
Disperare în rândul producătorilor de haine și încălțăminte. Din cauza scumpirilor, au fost nevoiți să crească prețurile: „Factura noastră era până în 3.800 de lei. Acum a venit 6.900”
Producătorii susțin că au fost nevoiți să mărească prețurile la produse din cauza facturilor uriașe de la curent și gaze. Fabricile, indiferent de impedimentele de care s-au lovit în ultimii ani, au fost în permanență deschise pentru a putea aduce pe piață produse noi. Însă, pentru a le putea confecționa este nevoie de curent și nu numai. Ba mai mult, angajații trebuie și ei plătiți. Iar dacă ar fi să tragem linie, costurile la final de lună aproape că s-au dublat. De aici și prețurile mari cu care se vând hainele, blănurile și încălțămintea de la târg.
Târg de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Constanța. Prețurile sunt mai mari chiar și cu 25% față de anii trecuți: „Păi mi-a zis cât costă și e un sfert din pensia mea”
O vestimentație de toamnă sau iarnă costă mai mult anul acesta chiar și cu 25%. De pildă, la Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte toate produsele s-au scumpit, susțin constănțenii. De la haine de blană și până la cuverturi de pat, oamenii vor scoate mai mult din buzunar. Însă, cum toate prețurile sunt mai ridicate, aceștia se gândesc de două ori înainte de a cumpără ceva. O parte dintre ei sunt de părere că cele mai multe dintre prețuri nu se justifică, alții îi înțeleg pe comercianții care au majorat tarifele.
Imaginea neputinței, la Pavilionul Expozițional. Refugiați vin pentru mâncare, dar hrana este din ce în ce mai puţină: „Două săptămâni nu am avut nici măcar un aliment”
Campania de donare a alimentelor pentru refugiații din Ucraina atinge cote alarmante. Cererea este mare, însă ajutoarele sunt din ce în ce mai puține, astfel că produsele donate se epuizează rapid. Singurii care se mai implică la momentul acesta în ajutorarea refugiaților sunt voluntarii de la Crucea Roșie. Două TIR-uri încărcate cu produse au ajuns la Constanța, însă este nevoie și de alimente proaspete.
Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional din Constanța s-a închis astăzi, după un an și jumătate. Sute de mii de persoane imunizate, zeci de fluxuri deschise și multe ore de muncă
Sute de mii de persoane imunizate, zeci de fluxuri deschise și multe ore de muncă – așa se descrie activitatea de la cel mai mare centru de vaccinare din județul nostru. Este vorba de cel de la Pavilionul Expozițional din Constanța care astăzi s-a închis după un an și jumătate în care și-a primit zilnic pacienții. Vineri a fost ultima zi în care constănțenii au putut veni să primească serul împotriva COVID-19. De acum înainte, vaccinarea va rămâne doar în sarcina medicilor de familie.