Rezultate pentru eticheta "nemultumit"
Unii studenți sunt nemulțumiți de decizia de a reîncepe cursurile în format fizic: „E prea brusc”. În acest sens, a fost lansată o petiție
Odată cu ridicarea stării de alertă, toate universitățile din România au revenit la predarea față în față. Vestea n-a fost însă primită cu bucurie de toți studenții. Majoritatea celor care studiază în alte orașe decât cele de reședință spun că anunțul i-a luat pe nepregătite și că n-au avut suficient timp pentru a se organiza. În semn de protest, aceștia, dar și alți colegi de-ai lor, au lansat o petiție în mediul online prin care solicită continuarea studiilor în format hibrid.
Nemulțumiți de lucrările de pe plajă, locuitorii din Corbu au inițiat o petiție: „La ce asistăm? La un dezastru. O oază de liniște își trăiește sfârșitul”
Sute de oameni au semnat petiţia privind „Stoparea construcției de pe plaja Corbu și readucerea terenului la starea inițială”. Locuitorii au rămas surprinși de investiție și promit că vor încerca prin toate mijloacele posibile să o blocheze. În acest moment, pe plaja Corbu muncitorii ridică de zor ansambluri rezidențiale și vile de lux, chiar lângă mal. De la vară, aceasta va deveni o altă stațiune comercială, iar farmecul zonei va fi pierdut printre blocuri, mașini și localuri exclusiviste.
Constănțenii sunt nemulțumiți că în casele lor nu e suficient de cald: „Caloriferele sunt sesizabil mai reci decât în iernile anterioare”
Condiții greu de suportat, pereți mult prea reci și presiune slabă la robinet. Acestea sunt trei dintre problemele cu care constănțenii se confruntă încă din luna noiembrie. Chiar dacă avem parte pentru moment de o iarnă mai blândă, temperaturile foarte scăzute ar putea veni oricând. După ce și-au petrecut și sărbătorile fără apă caldă și căldură, din ce în ce mai mulți oameni iau în calcul centrala pe gaze. Mai mult, aceste probleme sunt legate de avariile din oraș și de starea învechită a țevilor de termoficare.
Reprezentanții tinerilor sunt nemulțumiți de fondurile alocate pentru sectorul de Tineret: „Ne-am dat seama că este o subfinanțare”
Tinerii reprezintă viitorul și schimbarea pe care mulți dintre noi o așteptăm. Anul 2022 a fost declarat, ca fiind Anul European al Tineretului, însă bugetul alocat pentru acest sector este cel mai mic din ultimii cinci ani. Sumele alocate ar trebui să fie investite în programe care ar putea să contribuie la buna dezvoltare și educare a acestora. Banii insuficienți îi nemulțumesc însă, pe reprezentanții tinerilor care consideră că lipsa fondurilor.
O parte a personalului medical și de la Asistență Socială așteaptă în continuare să primească stimulentele de risc: „Suntem foarte nemulțumiți”
A trecut mai bine de un an și jumătate de când o parte a personalului medical, dar și de la Asistență Socială așteaptă stimulentele de risc. Este vorba de 2.500 de lei, bani care ar fi trebuit să fie acordați pentru cele două luni în care aceștia și-au desfășurat activitatea în condiții de risc pe perioada stării de urgență. Reprezentanții sindicatului SANITAS Constanța spun că această sumă nu a ajuns încă în județul nostru și solicită Guvernului abordarea cu maximă responsabilitate a tuturor problemelor.