Rezultate pentru eticheta "multumit"
Parcarea gratuită doar pe timpul nopții, măr al discordiei. Unii hotelieri şi turişti sunt nemulţumiţi, alţii o consideră o măsură bună: ''Ne-am dorit să fie ca la Mangalia''
Deși părea o veste bună, parcarea gratuită doar pe timpul nopții îi nemulțumește pe unii hotelieri și turiști. Aceștia susțin că Mamaia ar fi trebuit să funcționeze ca restul stațiunilor din Mangalia, unde administrația a hotărât ca parcarea să fie gratis nonstop pe toată perioada sezonului. De cealaltă parte, alții se mulțumesc și cu puțin și spun că și gratuitatea parțială este bună, decât deloc.
Mamaia are turiști mai puțini, dar mai mulțumiți decât în anii trecuți: nivel de satisfacție crescut în ceea ce privește raportul calitate-preț
Mai puțini turiști pe litoral în acest sezon estival, dar aparent, mai mulțumiți decât anul trecut, potrivit unui studiu realizat de o agenție de turism de pe litoral. Cu toate acestea sunt și români care au o serie de nemulțumiri. Printre ele se numără și distanța pe care sunt nevoiți să o parcurgă până la malul mării.
Eforie Nord a detronat Mamaia în topul destinațiilor preferate de turiști: „Suntem mulțumiți aici. E liniște și pace”
Eforie Nord a devenit cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc, detronând detașat Mamaia. Aceasta conduce, în topul destinațiilor preferate de români. Stațiunea este principala opţiune de vacanţă mai ales a familiilor cu copii. Aici și prețurile sunt mai mici: de la cazare și masă și până la parcare. Pentru un sejur de cinci nopți cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele în Eforie, turiștii vor scoate mai puțin față de Mamaia.
Un nou val de scumpiri pe litoral. Unii turiști sunt nemulțumiți de prețurile mult prea mari: „Comparativ cu cele din Bulgaria, mi se par duble”
Și turiștii se plâng de prețurile ridicate. 3.000 de lei acestea este în medie bugetul de vacanță a multora dintre aceștia. Însă, este o sumă mult prea mare comparativ cu anii trecuți. Tarifele majorate la cazare, restaurant și parcare i-a făcut pe mulți turiști să vină la mare doar în weekend. Așa se face că litoralul este plin doar la sfârșit de săptămână. Sunt totuși și persoane care consideră că prețurile sunt normale, mai ales dacă îți dorești servicii de calitate și un pachet complet.
„Ne-am trezit fără apă”. Localnicii și turiștii din Corbu, nemulțumiți de decizia RAJA de a raționaliza apa. Viceprimar: „Noi am aflat de la agenții economici și de pe Facebook”
Locuitorii comunei Corbu, dar și turiștii care și-au ales un sejur în această zonă, primesc apă raționalizată. În localitate apa potabilă se va furniza după un program prestabilit, din cauza secetei. Toate pensiunile și gospodăriile vor avea apă la robinete doar în anumite intervale orare. RAJA nu știe momentan cât timp vor dura restricțiile.
S-a mai deschis o secție a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, dar cu mai puține paturi: „Suntem mulțumiți că putem să venim în sprijinul constănțenilor și al turiștilor”
S-au deschis unele secții din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, însă numărul de paturi este mai mic. Dacă înainte de incendiu, în clădirea principală erau 160 de paturi, după finalizarea lucrărilor vor fi doar 80 de paturi funcționale. Alte 52 vor fi disponibile și în spitalul modular care va fi construit în curtea unității medicale. Mai mult, saloanele care au fost renovate sunt dotate cu senzori de oxigen și ventilație automată, după toate standardele de securitate.
Lipsa toaletelor publice rămâne în continuare o problemă a litoralului românesc. În stațiunea Mamaia există câteva grupuri sanitare însă, pentru acestea, turiștii sau constănțenii trebuie să scoată chiar și patru lei pentru a le putea folosi. Și cum în ultima perioadă cam toate s-au scumpit, mulți preferă să țină de bani așa că dau o fugă fie în camera de hotel sau acasă, fie la o terasă sau restaurant. Însă, și în aceste cazuri există riscul ca patronii să nu-i lase la toaletă, decât dacă sunt clienți. Așa că, o parte dintre aceștia, recunosc că aleg ca soluție... marea.