Rezultate pentru eticheta "multumit"
A plouat cu amenzi pe litoral. Operatorii din HoReCa sunt nemulțumiți și reclamă faptul că verificările nu sunt riguroase, iar discrepanțele sunt prea mari: „Ceva nu e în regulă”
Amenzi de 11 milioane de lei și aproape 500 de hoteluri și restaurante sancționate sunt doar câteva dintre cifrele cu care s-a încheiat sezonul estival din acest an. Patronii din domeniul ospitalității de pe litoral se plâng că multe probleme au fost cauzate de lipsa de comunicare cu instituțiile statului, care s-au grăbit apoi să-i controleze. Oficialii de pe litoral le promit ajutor patronilor ca să ridice povara controalelor.
Conservele pentru iarnă, mai scumpe anul acesta. Prețul legumelor a crescut, iar comercianții sunt și ei nemulțumiți: „Tomberoanele sunt pline. Cum să nu aruncăm dacă omul nu poate să ia?”
Zacusca și murăturile sunt vedetele toamnei, însă dacă până acum pentru aceste produse prețul era accesibil, acum se pare că a explodat. Fie că aleg să prepare în propria bucătărie, fie că vor lua direct de la producători ori din marile magazine, gospodinele vor scoate mai mult din buzunar pentru a-și umple cămara. Prețul la legume s-a majorat chiar și cu 50% față de anul trecut. De cealaltă parte, producătorii își fac griji că vor rămâne cu marfa pe tarabe și vor fi nevoiți să o arunce la gunoi.
Unele locuri de joacă din Constanța, periculoase pentru cei mici. Părinții sunt nemulțumiți: „Sunt stricate de cei mai mari sau se strică și nu sunt reabilitate”
Leagăne lipsă ori rupte, tobogane sparte ori spații insuficiente. Aceasta este situația reală a multor locuri de joacă din municipiul Constanța. Chiar dacă au fost reabilitate în ultimii ani, cele mai multe dintre ele sunt deja aproape distruse. Unul dintre acestea este chiar în vecinătatea Primăriei. Municipalitatea spune că ar urma să fie refăcute locurile de joacă, însă nu se știe exact când urmează să se întâmple acest lucru.
„Cam murdar, din păcate”. Unii constănțeni sunt nemulțumiți de imaginea pe care o văd pe malul lacului Tăbăcărie: „Nu am văzut pe nimeni curățând vara asta”
Sticle, PET-uri, ori vegetație care plutește pe luciul apei. Aceasta este imaginea pe care o văd cei care se plimbă pe malul lacului Tăbăcărie din municipiul Constanța. Oamenii sunt nemulțumiți că nimeni nu strânge gunoaiele, dar și că unii confundă lacul cu un coș de gunoi. Doar voluntarii mai strâng uneori. Din cauza unui proces care datează încă din anul 2020, de lacul Tăbăcărie nu se poate ocupa, legal, nicio instituție a statului.
„Ar trebui să fie o soluție”. Constănțenii sunt nemulțumiți de peisajul dezolant din parcul de la Gară: „Sunt și cioburi, ambalaje, diverse mizerii”
Ambalaje de hârtie și plastic, PET-uri, pahare și mucuri de țigară. Sunt doar câteva dintre „decorurile” din parcul de la Gară. Deși ar trebui să fie un loc de relaxare, totuși se pare că pe zi ce trece acesta devine o ghenă de gunoi. Constănțenii, dar și cei care frecventează zona spun că au ajuns la saturație și că ar trebui să fie luate măsuri cât mai repede. De cealaltă parte, municipalitatea susține că parcul este igienizat periodic.
Conservele pentru iarnă, mai scumpe anul acesta. Prețul legumelor și al fructelor a crescut, iar comercianții sunt și ei nemulțumiți: „Cu cât să-l dau ca să fie omul mulțumit? Îmi vine să plâng”
Toamna se numără borcanele cu gem, zacuscă și murături din cămările gospodinelor. Anul acesta însă, prepararea lor ne va costa mai mult decât dacă le-am cumpăra gata făcute. În ultima perioadă, totul a stat sub semnul scumpirilor, iar prețul legumelor și al fructelor nu a făcut rabat de la creștere. Unii constănțeni au început să cumpere deja cele necesare de teamă că produsele se vor scumpi din nou.
„Aproape că nu se mai rezistă. Te ia cu leșin”. Echipa Dobrogea TV a vorbit cu constănțenii din mai multe autobuze: oamenii sunt nemulțumiți de lipsa aerului condiționat
Aerul condiționat din unele autobuze a lipsit cu desăvârșire și în acest sezon estival. Chiar dacă ne apropiem de toamnă, termometrele au indicat chiar și 32 de grade Celsius în unele zile, ceea ce a făcut ca mijloacele de transport în comun să se transforme în veritabile saune. Pentru unii călători, situaţia este din ce în ce mai greu de suportat, mai ales că persistă de ani buni.