Rezultate pentru eticheta "mizerie"
Nici plajele nu au fost scutite de invazia gunoaielor. O porțiune de nisip din Constanța a devenit un loc în care oamenii aruncă diverse deșeuri. Localnicii speră ca zona să fie curățată, iar ei să nu mai fie nevoiți să facă slalom printre gunoaie când ies la plimbare.
A început curățenia la fosta bază RATC: curtea imensă era sufocată de gunoaie, copaci uscați și buruieni
Curtea imensă care găzduia odată baza R.A.T.C era invadată de deșeuri. În afară de poligonul auto, terenul de 10 hectare era casa gunoaielor, a copacilor uscați, a buruienilor și a păsărilor cerului. Situația pare să se îmbunătățească, întrucât administratorul terenului s-a apucat de curățenie. Este revoltat, însă, că problema gunoaielor persistă de când a luat locul în primire. Spune că deși igienizează anual zona, mormane de deșeuri nu contenesc să apară.
10 hectare de buruieni și copaci uscați. Terenul viran din vecinătatea lacului Tăbăcărie este vechea bază R.A.T.C. În curtea imensă, există un supermarket, un poligon auto și multă mizerie. De când clădirile publice au fost demolate, gunoaiele au sufocat o mare parte din suprafața terenului. Locuitorii zonei speră să nu mai fie nevoiți să treacă zilnic pe lângă deșeuri de tot felul.
Gunoaie în bătaia vântului, copaci căzuți și mizerie. Așa arată stațiunea Mamaia, toamna. Puținii oameni care au ieșit să ia o gură de aer curat în zona Cazino, fac slalom printre ambalaje și pet-uri. Constănțenii spun că au nevoie să gospodărească cineva orașul și locurile lor preferate de plimbare.
Un câmp uitat de lume- este imaginea zonei industriale, de la periferia Constanței. Asfaltul măcinat de pe trotuarele prea înguste nu a fost înlocuit niciodată, iar pe terenurile de la marginea orașului, printre munții de gunoi, pasc caprele. Oamenii din zonă, uitați de autorități, au renunțat să spere la vreo schimbare în bine.
Mormane de gunoaie, miros îngrozitor și animale moarte. Așa se descrie situația din spatele unor blocuri din cartierul Tomis Nord. Mai mult, în imediata apropiere se află o școală și o grădiniță. Iar locul este un adevărat focar de infecție pentru oricine ajunge în zonă.
O toaletă publică-aceasta este părerea constănțenilor despre parcul de la gară. În loc să fie o zonă de agrement, cum ar fi normal, parcul de la gară mustește de dejecțiile lăsate de animale și oameni. Nici parcul Arheologic, din centrul orașului nu se laudă cu o stare mai bună.
Buruieni, mizerie și ruine - așa arată Teatrul de Vară din Mamaia. Scena pe care s-au desfășurat cele mai importante spectacole de pe litoralul românesc este acum în paragină. De-a lungul timpului s-au făcut numeroase expertize și s-au luat în calcul proiecte de reabilitare, dar până acum autoritățile nu au luat nicio măsură concretă.
Mizerie, mâncare fără termen de valabilitate și produse expirate. Asta au găsit comisarii OPC Constanța în urma controalelor efectuate în sudul litoralului. Nici unitățile de cazare nu au scăpat. Inspectorii au găsit saltele mucegăite și pline de igrasie, var căzut și cearceafuri rupte. 239 de amenzi în valoare de 1,8 milioane de lei au fost aplicate patronilor care au fost prinși pe picior greșit.
Protecţia Consumatorilor a controlat cluburile din Mamaia - două au fost închise din cauza mizeriei sau a nerespectării distanţei la mese
Două cluburi din Mamaia Nord au fost închise de comisarii de la Protecția Consumatorilior. Au fost constatate o serie de nereguli, precum lipsa distanțarii și condiții neconforme în bucătărie și bar. Acestea vor rămâne închise până când își vor remedia problemele găsite. În total, au fost aplicate și amenzi în valoare de 32.000 de lei. Un alt club s-a ales doar cu o amendă de 20.000 de lei fără să îi fie suspendată activitatea.