Rezultate pentru eticheta "lux"
Mașinile automate sau cele de lux, preferate de unii constănțeni care fac școala de șoferi. Instructor: „Învață-l să conducă pe o mașină puternică, dacă asta are acasă”

Mașinile automate sunt din ce în ce mai căutate de către viitori șoferi. În ultimii ani, unii instructori au investit în autoturismele de practică și în brandul acestora și asta pentru că cei mai mulți elevi își doresc să se pregătească pe mașini de lux. Confortul, susțin cei mai mulți, este principalul motiv. De cealaltă parte, sunt și cursanți care nu se uită după brand, ci sunt atenți la profesorul care îi învață să conducă. Totuși indiferent de tipul de mașină ales, elevii vor plăti aproximativ 2.500 lei, iar dacă optează pentru cutia automată vor plăti cu 200 de lei în plus.
CONSTANŢA. Plante periculoase între vile de lux. În cartierul Compozitorilor, există două terenuri private, pline cu ambrozie

Ambrozia creează în continuare probleme pentru cei alergici. Această plantă le provoacă celor sensibili tot felul de simptome neplăcute atunci când intră în contact cu polenul. În cartierul Compozitorilor, de pildă, există două terenuri private, pline cu ambrozie, care îi supără pe locatari. Oamenii spun că proprietarii loturilor respective nu iau măsuri și se bazează pe autorități să rezolve situația, mai ales că există și o lege în acest sens.
Hotel de lux pentru necuvântătoare. Cât vor plăti constănțenii care vor să-și lase animalul de companie într-o astfel de locație

Când stăpânul nu-i acasă, animalul de companie rămâne la... hotel. Este perioada vacanțelor, iar iubitorii de animale trebuie să își programeze sejururile în funcție de acestea. Astfel, dacă până acum apelau la rude, cunoștințe sau vecini, pe viitor își pot lua de pe cap această problemă. La Constanța au apărut hoteluri în adevăratul sens al cuvântului unde proprietarii de animale își pot lasă câinele sau pisica până se întorc din vacanță.
Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional din Constanța s-a închis astăzi, după un an și jumătate. Sute de mii de persoane imunizate, zeci de fluxuri deschise și multe ore de muncă

Sute de mii de persoane imunizate, zeci de fluxuri deschise și multe ore de muncă – așa se descrie activitatea de la cel mai mare centru de vaccinare din județul nostru. Este vorba de cel de la Pavilionul Expozițional din Constanța care astăzi s-a închis după un an și jumătate în care și-a primit zilnic pacienții. Vineri a fost ultima zi în care constănțenii au putut veni să primească serul împotriva COVID-19. De acum înainte, vaccinarea va rămâne doar în sarcina medicilor de familie.