Rezultate pentru eticheta "greu"
Lipsă de personal pe litoral. Patronii angajează forță de muncă din afara țării: „Este foarte greu să găsești salariați în domeniul HoReCa, mai ales după perioada pandemiei”

A început sezonul estival, dar fără angajați. Patronii de pe litoral sunt în căutare de personal. Sunt posturi libere de cameriste, barmani, ospătari, ajutori de ospătari, bucătari sau recepționeri. Site-urile de profil sunt pline cu anunțuri. Mulți români preferă să plece la muncă în străinătate, în principal din cauza banilor.
Vouchere de vacanță și pentru mediul privat. ''Firmele din mediul privat întodeauna au fost mai împovărate, mai îngreunate''

Angajații din mediul privat ar putea și ei să primească vouchere de vacanță. Ceea ce înseamnă că salariații ar urma să primească 1.450 de lei, de la anul. Însă, pentru ca acest lucru să se întâmple, proiectul legislativ trebuie să treacă de votul din Parlament. Inițiatorii proiectului susțin că impactul bugetar ar fi de aproximativ șase miliarde de lei.
Se fac pași importanți pentru construirea noilor spitale de Pediatrie și de Cardiologie și Oncologie din Constanța: au fost semnate contractele de finanțare - Chițac: „Greul de abia acum începe”

Constanța va avea două spitale noi: unul de cardiologie și oncologie și unul de pediatrie. Primul ar urma să aibă 104 paturi, iar al doilea 350. Ambele unități medicale sunt finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Cele două contracte au fost semnate astăzi. Însă, pacienții constănțeni și nu numai vor beneficia de astfel de servicii medicale abia după luna iunie 2026. Atunci ar trebui ca lucrările să fie finalizate. Autoritățile locale și județene au făcut în tot acest timp mai mulți pași pentru a începe construcția lor cât mai repede.
Constănțeni, haideți să susținem performanța! Un grup de elevi au nevoie de noi pentru a participa la următoarea etapă a concursului National Space Society: „Este foarte greu să ajungem în SUA. Viza, drumul, avionul, cazarea.. costă”

Avem copii inteligenți care fac performanță, vor să se dezvolte însă există o problemă majoră în ceea ce-i privește: lipsa banilor care să susțină această dorință de a evolua. Este și cazul premianților NASA de la Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța care au fost invitați în Statele Unite ale Americii la o următoarea etapă a concursului National Space Society. Din păcate, este posibil să spună pas pentru că nu au bani să meargă peste ocean. Nici ei, nici părinții, nici profesorii și nici statul român. De aceea apelează la potențiali sponsori. Haideți să îi ajutăm!
CONSTANŢA. Drumul până la aur, presărat cu sacrificii. Cristi ne arată cum se antrenează un campion în ciuda faptului că oraşul nu are locuri special amenajate: ''Iarna trecută ne-am încălzit foarte greu''

Dacă îți dorești să urmezi o carieră în sport, este important să alegi o activitate fizică potrivită pentru felul tău de a fi, astfel încât să poți obține cele mai bune rezultate. Acestea sunt sfaturile antrenorilor și sportivilor de performanță pentru viitorii tineri care vor să îmbrățișeze această carieră. Campion național și balcanic la atletism, disciplina triplusalt, Cristi ne-a dezvăluit care sunt secretele care duc la performanță, dar și ce presupune viața unui atlet.
Handbaliștii lui CSM Constanța n-au avut deloc timp pentru a sărbători victoria din weekend, împotriva lui CSM Vaslui. Imediat după meci „delfinii” au plecat spre Moldova, pentru confruntarea cu Suceava. Partida este programată să aibă loc miercuri seară, de la ora 19 și 15 minute.
A început primul curs de scufundare în hiperbarul de la Centrul de Scafandri, cel mai modern din Europa. În premieră, participă şi o femeie: ''Echipamentul este foarte greu''

România a început de astăzi să pregătească unii dintre cei mai căutați scafandri din lume. Sunt cei care au capacitatea de a coborî chiar și la 300 de metri adâncime și lucrează la sondele de foraj marin sau la instalații oceanice de mare risc. Cursurile se fac la Centrul de Scafandri al Marinei Militare pe cel mai modern simulator hiperbar din Europa.