dobroge.tv

Live

Rezultate pentru eticheta "coma"

România a trecut la ora de iarnă, în acest weekend. Ceasurile s-au dat înapoi în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar ziua de 29 octombrie a avut 25 de ore. Specialiștii ne recomandă să fim atenți la semnalele pe care organismul ni le transmite, în această perioadă. Este posibil să ne simțim obosiți și mai epuizați decât de obicei. Psihologii vin cu o serie de recomandări.

Diferențele de temperatură se resimt din ce în ce mai puternic la malul mării. Afectați de gradele care scad și cresc considerabil, la interval scurt de timp se declară și constănțenii. Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că variațiile de temperatură ne pot influența atât starea de spirit, cât și sănătatea.

Este liber, dar ce facem cu copiii? Este întrebarea pe care mulți părinți și-o pun. Nu toți au posibilitatea să-și ia și ei liber de la serviciu, așa că de multe ori, cei mai mici ajung în grija bunicilor. Au fost însă și adulți care locul de muncă le-a permis ca astăzi să facă diverse activități cu copiii lor. Și psihologii spun că Ziua Educației este mai mult decât un liber. Ba mai mult, aceasta trebuie petrecută alături de familie.

Salată Caesar, Avocado Toast și Bolul Poke cu somon sunt cele mai comandate preparate. Constănțenii preferă ca la prânz să comande mâncare cât mai sănătoasă. Pe locul 1 se află Bucureștiul, urmat de Târgu Mureș. Comenzile în unele orașe au crescut de cinci ori în numai un an. Cel puțin asta arată un studiu realizat de o platformă de livrări.

A fi militar este un mod de viaţă, în care spiritul riguros, capacitatea de sacrificiu, pasiunea și tăria de caracter se împletesc armonios. Cariera de militar nu înseamnă doar exerciţii şi antrenamente, ci și discplină și multă voiță. Asta au trebuit să arate astăzi cei care își doresc o profesie în acest domeniu. Câteva mii de posturi de soldați profesionişti sunt libere si trebuie ocupate în cele mai scurt timp. Candidații au avut de trecut marți testarea fizică.

Sosirea toamneiconstituie un motiv de bucurie pentru unii, iar pentru alții, o trecere dificilă de la sezonul cald, la cel rece. Multe dintre stările provocate de aceste schimbări climatice ne pot duce cu gândul la probleme de sănătate, însă de cele mai multe ori nu este cazul să ne panicăm. Astenia de toamnă nu este o boală sau un sindrom, deoarece efectele sale dispar pe măsură ce organismul se adaptează la schimbările sezoniere, iar cel mai bun tratament este prevenția. Psihologii vin cu o serie de recomandări.

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233