Rezultate pentru eticheta "arborat"
Ce semnificație au steagurile arborate de salvamari pe litoralul românesc: când este interzis să intri în apa mării
Sunt peste o sută de salvamari profesioniști care veghează plajele din Constanța și Mamaia zi de zi. Aceștia ne sfătuiesc să nu ignorăm semnalele și steagurile arborate și astfel nu ne punem viața în pericol. De exemplu, când se arborează steagul roșu este interzis la scăldat și nu avem voie la îmbăiere.
Ziua Națională a Republicii Armenia a fost sărbătorită la Constanța. Steagul României, dar și cei al Armeniei au fost ridicate pe fațada Muzeului de Istorie Națională și Arheologie din Piața Ovidiu. Drapelele reprezintă un simbol de unitate și prietenie pe care cele două popoare le-au creat de-a lungul anilor.
Vânt puternic și valuri extrem de mari pe litoral. Salvamarii au arborat steagul roșu: „Cea mai agitată zi. Este foarte periculos pentru oricine intră în apă”
A fost cea mai agitată zi de pe litoral din acest an. Vântul a suflat cu putere, iar valurile extrem de mari au determinat salvamarii să arboreze steagul roșu pe plajele din stațiunea Mamaia și Constanța. Cu toate acestea, au fost oameni care au ignorat indicațiile și au intrat în marea extrem de agitată. În încercarea disperată de a îi face pe turiști să înțeleagă pericolele la care se expun, salvatorii folosesc diferite obiecte pentru a le atrage atenția.
Steagul roșu, arborat pe plajele din sudul litoralului. Salvamarii sunt disperați de turiștii care nu ascultă indicațiile: „Nu conștientizează pericolul. E greu să te înțelegi cu ei”
A fost arborat steagul roșu în sudul litoralului. La malul mării soarele a fost scump la vedere și norii au acoperit tot cerul. Chiar și așa, ultimii turiști ai verii nu au plecat de pe nisip. Plajele au fost pline în ciuda vremii care s-a schimbat de la o oră la alta iar salvamarii i-au păzit pe turiști să nu fie trași în larg.